RE -activate producten

Graag stellen wij jullie onze nieuwe productenlijn ‘RE –activate’ voor gebaseerd op magnesium. Magnesium is niet meer weg te denken uit de sportwereld, de alom bekende voordelen hiervan zal elke sporter kunnen bevestigen. Het bevordert de slaap, zorgt voor een goede spierfunctie én een correcte werking van ons zenuwstelsel. In dit gamma bieden wij een olie en een badzout aan.

Magnesium bij spierpijn

Na de training kan je behoorlijk last hebben van spierpijn welke enkele dagen kan aanhouden. Het is algemeen geweten dat magnesium hierin verlichting kan bieden. Echter beschikt ons lichaam niet over de mogelijkheid om dit specifieke mineraal aan te maken, hierin bieden wij jullie een oplossing.  Om deze plaatselijke stijfheid te verminderen heeft RE-activate een speciale magnesiumolie –en zout ontwikkeld. De snelle werking hiervan zal ervoor zorgen dat de spieren direct ontspannen zodat deze snel weer klaar zijn voor de volgende workout!

Magnesiumopname via de huid

De meest bekende vorm van magnesium via orale gebruik. De opname gebeurt op het einde van de dunne darm, maar slechts 20-60% wordt er werkelijk opgenomen. Magnesium kan echter ook via de huid rechtstreeks in de spieren worden opgenomen. Dit zorgt voor een directe verlichting van verzuring én spierpijn. Onze huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, waardoor er een betere opname plaatsvindt dan bij oraal gebruik. Er zijn stoffen die niet door onze huidbarrière kunnen dringen, gelukkig is magnesium daar wel één van!

Pure magnesiumchloride

Het zout bestaat uit een organisch gebonden magnesium (natuurlijk) namelijk magnesiumchloride, dit is de best opneembare vorm in tegenstelling tot de anorganische vorm. Daarom werkt RE –activate alleen maart met de puurste vorm van magnesium voor het snelste herstel. Het toevoegen van deze pure vlokken aan je bad of het plaatselijk smeren van de magnesiumolie zal ervoor zorgen dat je er als herboren weer uitkomt!

Onze RE -activate producten zijn nu reeds verkrijgbaar in onze praktijken, op bestelling via onze therapeuten en binnenkort ook via onze webshop.