Nadia

Mijn naam is Nadia, bestuurder en oprichtster van Relieve Bodytherapy. Reeds jarenlang ben ik actief in deze zaak en help ik mensen met lichamelijke problemen, gaande van zware sportblessures tot beroeps gerelateerde klachten. Sinds jong ben ik altijd actief geweest in tal van sporttakken wat er tot toe heeft bijgedragen dat ik mijn ervaring heb kunnen omzetten in de praktijk. De laatste jaren ben ik zelf vooral bezig geweest in het domein van krachtsport, heb ik enkele wedstrijden gedaan en heb ik ook te maken gehad met tal van lichamelijke klachten. Dit zette me er toe aan me te gaan verdiepen in het herstelproces van het menselijk lichaam en alles wat daarbij komt kijken. Door mijn eigen sportgeschiedenis in bodybuilding en krachtsport maakt dat ik me in deze doelgroep heb kunnen specialiseren. Reeds tal van sportatleten zijn geholpen wanneer een blessure de kop opstak en hun carrière in het gedrang kwam.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen pijnvrij te kunnen laten bewegen, door opleiding en ervaring wordt dit doel ook in 95% van de gevallen bereikt! Tot op heden school ik mezelf nog geregeld bij, dit om kennis te vergaren, nieuwe technieken bij te leren en zo nog meer mensen van dienst te kunnen zijn. Omdat ik zelf overtuigd ben dat fysieke pijn niet mag overheersen in het menselijk leven, zal ik er met onze multidisciplinaire praktijk alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te benaderen én te helpen!

Mike

Ik ben vooral actief in de wereld van powerlifting; jaren geleden ben ik in deze sport gerold en er niet meer uit weg te slaan.

Mijn interesse lag altijd bij de werking van het menselijk lichaam ; preventief en pro actief inspelen op blessures d.m.v. heel bewust te leven én te trainen.

Ik genoot diverse opleidingen en deed inmiddels al heel wat ervaring op bij Relieve. Ik richt mij voornamelijk op het mobiliseren en losmaken van het lichaam en maak gebruik van o.a deep tissue, iastm en manipulatietechnieken 🛠

Naast men werkzaamheden in onze nieuwe praktijk te Ekeren, ben ik op zondag beschikbaar in onze ruimtes in Hasselt en Leuven.

Saya

Ik ben een authentieke hulpverlener en competitieve powerlifter met een grote passie voor psyche en lichaam. Ik studeerde af in de Toegepaste Klinische Psychologie en behaalde daarnaast het diploma Physical Trainer aan de Physical Coaching Academy. Ik merkte dat mijn interesse zowel bij sport als psychologie liggen en besloot de twee te verenigen. Ik schoolde mezelf bij in Sportpsychologie aan het Centrum voor Avondonderwijs en startte vervolgens als zelfstandig therapeut bij Relieve Bodytherapy.

Vinnie

“Een gezonde geest in een gezond lichaam” is een manier van leven dat ik zelf zo goed mogelijk probeer na te streven en anderen in wil inspireren, ondersteunen en verstreken.

Ik geef al meer dan 5 jaar les in kettlebell en diverse gevechtsport technieken. Waar ik aandacht besteed aan kracht, mobiliteit en zelfverdediging. Maar ook veel waarde hecht aan het uitdagen van het lichaam en de geest, het verleggen van grenzen en doelen, het blijven groeien en streven naar de beste versie van jezelf.

Doorheen de jaren ondervond ik zelf enkele medische drempels. Hierdoor kwam ik in contact met Relieve Body Therapy waar ik kennis maakte met o.a. warmte en koude therapieën. Al snel ondervond ik de diverse voordelen hiervan, werd ik erdoor geïnspireerd en verdiepte ik mezelf in deze technieken.  

Om de beste, meest sterke versie van jezelf te kunnen zijn, zowel op lichamelijk als mentaal vlak, is het belangrijk om diverse disciplines, technieken en ervaringen met elkaar te combineren. Op deze manier kunnen de diverse aspecten, individueel maar ook in combinatie met elkaar, des te betere geoptimaliseerd en geïmplementeerd worden.  

Het is dan ook mijn doel en passie om de kennis, vaardigheden en ervaringen die ik doorheen de jaren heb opgebouwd d.m.v. diverse sessies met jullie te delen. Zodat je jezelf kan versterken in alle aspecten in het leven. Samen gaan we voor de beste jij!