Wat?
Afhankelijk van het soort werk dat u werknemers dagelijks uitoefenen worden bepaalde spiergroepen zwaarder belast dan anderen. Het is zinvol deze meest belastte spiergroep onder handen te nemen, de massage kan hierop afgestemd worden. Los van dat is het natuurlijk ook mogelijk om een hoofd, -nek en
schoudermassage toe te passen met oog op stressreducering. De intensiteit van de massage zal op het moment zelf worden vastgelegd, afhankelijk van de klachten en noden van de te behandelen werknemer. De massage wordt altijd gegeven door gediplomeerde masseurs.
Tijdens deze massagesessies zijn de werknemers ook niet genoodzaakt de kledij uit te doen, het is namelijk perfect mogelijk de massage te geven met werkkleding aan.
Hoogstens moet er een knop of das losgemaakt worden. Zo wordt er ook geen tijd verloren aan het uit -en aankleden en kan er een vlotte beurtwisseling plaatsvinden.


Waar?
De massage wordt voorzien bij u op het bedrijf in een bij voorkeur rustige en
afgesloten ruimte. Deze hoeft niet bijzonder groot te zijn, door onze compacte massagestoelen wordt er niet al te veel plaats ingenomen.
Maakt u gebruik van meerdere masseurs, dan is er voor eenieder wel een aparte ruimte nodig. Dit om de rust en privacy tijdens elke massagesessie te garanderen.
Ook is het mogelijk de massages op een desgewenste locatie te laten uitvoeren,
waar bijvoorbeeld uw event doorgaat, denk maar aan beurzen, bedrijfsfeesten, teambuildings etc.


Hoe?
Voor de massagesessies wordt gebruik gemaakt van een ergonomische en
comfortabele massagestoel die speciaal voor deze doeleinden ontworpen is.
Er wordt een namenlijst met tijdschema gemaakt van de beschikbare werknemers,
zodat er een duidelijk overzicht heerst van wie er wanneer aan de beurt is.
Afhankelijk van het aantal werknemers worden hiervoor enkele uren of dagen ingepland, met een max. van 8 uur per dag. Ook is het mogelijk om dienst te doen op 2 masseurs, zodat meerdere werknemers in dezelfde tijdspanne aan de beurt komen.

Boeken?

Indien u graag meer info en prijs wenst te verkrijgen of een bedrijfsmassage wilt boeken, gelieve contact met ons op te nemen. Wij zullen u met plezier te woord staan.